Scoot

Desværre har der ikke blandt brugerne på løbehjul været lyst til at organisere sig i en idrætsforening endnu.


Foreninger i Olliestedet og på www.olliestedet.dk:


Vi vil tilskynde til, og være behjælpelige med, at alle brugergrupper danner foreninger for at vi kan mødes i dette fælles forum for alle brugere som har interesse i at sikre den bedst mulige fremtid for vores passion, livsstil og sport i skatehallen Olliestedet.


Dette er med henblik på at skabe en fremtid hvor skatehallen og andre skatefaciliteter i Halsnæs kan bestå ud fra bedst mulige betingelser og hvor alle brugergrupper tager aktivt ansvar for faciliteterne og deres brug.


En mindre interessegruppe bestående af Franz Geisler, Mikkel Mathiessen og Christian Nymand har valgt at starte en skateboard forening med base i skatehallen Olliestedet i Ølsted.

Foreningens formål er at give alle interesserede, uanset alder, køn, nationalitet, religion og færdigheder mulighed for fremme skateboardkulturen og/eller deltage i foreningens fællesskaber som bla. vil bestå af minimum 1 fast træningsdag om ugen og 1 månedlig fælles, tværsportslig arrangement, samt at afholde den årlige skateboard konkurrence Olliestedet Open.


Vil du være med til at skabe en bedre fremtid for Olliestedet,

så er her muligheden!