Genåbningen

Fin genåbning:

16/8-2019

Der er gjort et fint stykke arbejde med at renovere nogle af de mest kritiske forhold i hallen, der er skiftet en plade i bowlen som var ved at være meget

slidt og hullet, der er kommet sort "skate-skin"-plader på pyramiden samt et

par andre mindre tiltag. 

Hallen fremstod ren og pæn: Der var gjort grundigt rent. Toiletterne var dog ikke renoveret, der mangler således stadig dækplader på toilet papir holderne og gulvet så ikke så pænt ud. 

Det bliver spændende at følge udviklingen det næste stykke tid, hvis det er muligt at bibeholde den fine standard vil det være skønt for alle.

Ude arealerne trænger gevaldigt: Der er ødelagte palle møbler ved indgangen  og meter høj ukrudt på hele udearealet. Men skønt at hallen igen er åben.

VIRB0030
VIRB0029
VIRB0033
VIRB0032
VIRB0031
VIRB0037
VIRB0038
VIRB0036
VIRB0034
VIRB0035

Nyt tiltag ved genåbning:

Der er nu hængt en god kost med bløde børster samt en fejebakke op.

Jeg vil håbe de vil blive brugt efter hensigten så man selv kan feje hvis man finder gulv eller obstacles for beskidte og støvede.

Kost og fejebakke er et ønske jeg har bedt om flere gange men de tidligere forsøg er resulteret med at der blev skate på dem og de dermed blev ødelagt.

Vær med til at bibeholde hallen fin og ren. Hvis du ikke selv har lyst til at feje, så kan du hjælpe dem der gerne vil, blot ved at stoppe dem, hvis nogen skater på redskaberne eller på andre måder ødelægger dem. 

Hvis de først er ødelagte kan vi andre der gerne fejer ikke hjælpe med hallen er ren og fin.

Blandede billeder fra dagen hvor hallen genåbnede

360 view af hallen.