Skate Bestyrelse

Fordeling af bestyrelses poster efter seneste generalforsamling:


  • Formand: Franz Geisler.
  • Kasser: Mikkel Mathiessen.
  • Revisor: Patrick Schouw
  • Menig: Adrian Willert
  • Menig: Mathias Claesson
  • Suppliant: Anders Elgaard Voss.


Bestyrelsen består af en fornuftig blanding af både ældre og unge aktive skatere for hvem skatehallen Olliestedet har været fast samlingspunkt gennem mange år.


Mikkel Mathiessen og Franz Geisler er på valg til ordinær generalforsamling i 2022, mens Patrick Schouw, Adrian Willert, Mathias Claesson og Anders Elgaard Voss er på valg til ordinær generalforsamling i 2021

Præsentation af bestyrelsens medlemmer:

Franz Geisler: Alder: 47. Har skatet siden 1986 med pause fra 1992 til 2001.

Startede med at bygge mit første board selv i fjerde klasse, men blev først hooked i 86.

Skatede lokale rensningsanlæg og hoppede over mælkekasser i mangel af bedre. Tog en lang pause fra 92 til 2001, hvor jeg sammen med Mikkel sad i fælledparken efter et karneval og så de små lave kickflip. Efter lidt tid kiggede vi på hinanden og sagde : har du også et board liggende hjemme i skabet?? Ja da, var svaret , og så var vi hooked igen, og har skatet fast siden.

Begyndte at komme i Olliestedet i 2002 og  var fra 2007 og frem til 2011 bindeled mellem ungdomsskolen og brugerne i hallen i forhold til rampebyggeri  og indkøb af materialer til rampebyggeri etc.

 

Var med til at starte BNA boardshop sammen med Mikkel og Tjan og er stadig en del af

BANANACREW, som sammen med en masse lokale skatere, har stået for langt det meste byggeri i hallen gennem tiden, alt sammen på frivillig basis.

Har også været en af hovedkræfterne i afholdelse af den årlige Skateboardkonkurrence olliestedet open fra 2009 og frem til nu. Har to børn der også er brugere af olliestedet. Arbejder til dagllig som kleinsmed på Novo Nordisk i Bagsværd.

Mikkel Mathiessen: Alder: 43. Har skatet siden 1986.

Startede på Rulleskøjter, men skiftede senere til skateboard og var en af initiativtagerne til Skævinge Skateboard Forening der stod for opstæning af ramper ved hallen i Skævinge.

Senere forfulgt en karriere på rulleskøjter indtil han i 2003 "så lyset igen" og begyndte at benytte Olliestedet. Var en af de bærende kræfter i Banana Crew der var med til at renovere Olliestedet gennemgribende i 2008-2010 derudover medstifter af BNA da forretningen blev stiftet i gågaden i Frederiksværk.

Er også aktiv på Surfboard, Skimboard, Snowboard og mange forskellige discipliner på skateboard, bla habil downhill longboarder.

Arbejder i dag som Storemanager i en lokal actionsport forretning. 


Adrian Willert: Alder 17. Har skatet siden 2016.

Bosat i Ølsted og igang med en HF, på første år.

Jeg fandt desværre først ud af at skateboarding var noget for mig i 2016, selvom jeg har boet ved siden af den skønne hal det meste af mit liv.

Jeg skater mest street, med stor inspiration og motivation fra gammel 90er stil. I løbet af 2017 savnede jeg rigtig meget et fælleskab ved hallen, især da hallen var lukket grundet hærværk, igen i 2019 med den nylige lukning over sommeren.

Så jeg var mere end glad da jeg hørte om opstart af foreningen


Anders Elgaard Voss: Har skatet siden

Mathias Claesson: Alder 19 år. har skatet siden 2012.

Jeg har siden jeg startede med at skate kommet meget i Olliestedet og jeg har altid set det som min lokale skatepark.

Jeg kommer fra Hillerød hvor det i mange år hovedsagligt var streetspots man har kunne skate, blandt andet bag biblioteket.

Efter jeg færdiggjorde folkeskolen i 2016 gik jeg et år på AFUK (Akedamiet for utæmmet kreativitet) på deres skateværksted.

Siden 2017 har jeg undervist i skateboard i Street-Lab i Hillerød.


Patrick Schouw: Har skatet siden