Skate Events

Ølsted Skateboard Forening

Events, undervisning og træningstider.

OBS: Vi er endnu ikke tildelt tid i Olliestedet som forening jfr Folkeoplysningsloven.

Forventet almindlige træningstider.

Åben træning:

Mandage fra 18.00 til 22.00

(gratis for medlemmer)

Alle medlemmer, uanset niveau og alder, er velkommen til at deltage i den åbne træning.


Begynder undervisning:

Mandage fra 17.00 til 18.00 (gratis for medlemmer)

Alle medlemmer er velkommen men dele af hallen vil være forbeholdt begynder undervisningen.

Træningen vil være baseret på individuel niveau og være mest praktiske øvelser men også indeholde dele af teoretisk karakter.

Forventet månedlig lørdagsevent.

Vi vil forsøge at afholde et mindre event hver første lørdag i måneden, nærmere datoer vil bive annonceret fra måned til måned. Der vil ikke være tale om konkurrencer, men derimod åbne workshops og introduktion til skateboarding og kulturen bag.

Eventet vil være åbent for alle og ikke kun henvendt til skatere.

Vi vil sørge for at der er skateboards og udstyr som kan lånes for interesserede.

Måske vil der også blive serveret kolde sodavand i den varme del af året og varm kakao på kolde dage.

Olliestedet Open

Olliestedet open har siden 2003 været det største årlige event som afholdes i Olliestedet og har altid været afholdet sidst i Oktober eller først i November.

Der opdeles i aldersbetingede grupper med en junior gruppe for alle, ikke sponsorede skatere op til 15 år og en senior gruppe alle der er fyldt 15 år, samt alle sponsorede skatere.

Konkurrencen er de senste år afholdt med 3 person heats med et intro run først.

Det er tradition at alle der deltager får deres placering oplyst og en konplet resultatliste vil blive offentliggjort på siden for konkurrencen.

Begynder undervisning.(Endnu ikke klar!)

Teoretisk undervisning:

Skatepark etikette, eller de uskrevne regler, som har fungeret i skateparks over alt i verden siden sidst i '70erne er et must for at kunne navigere sikkert i en skatepark, vi vil derfor fokusere den teoretiske del på dette, derud over vil vi kigge på de enkelte dele et skateboard består af samt hvordan det virker, vi kan samtidig give råd og vejledning på køb af udstyr.

Praktisk undervisning:

Til at starte med bare at skubbe sig frem og holde ballancen på flad underlag men hurtigt herefter at skate obstacle og lave grundlæggende tricks som ollies, showits og flips.

Der vil ligeledes være mulighed for undervisning i bowl og transitions skating.

Generelt:

Undervisningen vil foregå i hold, men dog vil øvelserne være inddelt efter individuel kundskab.

Træningen vil være i små hold med god tid til den enkelte og hvis deltager antallet er højt vil vi selvfølglelig stille flere trænere til rådighed og inddele deltagerne i niveau.

Indtil vi har fået tildelt træningstid som forening kan vi desværre ikke afspære dele af hallen til træningen men vil kraftigt anmode alle andre brugere om at respektere undervisningen og udvise samme hensyn som da de selv var begyndere.

MEDBRING SELV HJELM!

Hjelm vil være et krav til begyndertræningen.

Uanset alder og niveau så anbefaler vi at bruge hjelm, en rigtig skatehjelm er at foretrække, men en cykelhjelm kan også bruges.

Brug sikkerhedsudstyr.

Knæ-, albue- og håndledsbeskyttere kan rede dig for knubs og brækkede lemmer, så brug udstyr hvis du har og det anbefales at dette indkøbes hurtigt hvis begydertræningen har skabt lyst til at dyrke skateboarding på seriøst plan.

Tilmelding:

Skriv til begynder@olliestedet.dk så vil du modtage en mail med nærmere instruktioner og praktiske oplysninger.

Du kan også tilmeldes begyndertræningen ved at henvende dig til Ølsted Skateboard Forenings træner før start på træningen om mandagen.

Pris:

Begynder undervisningen er GRATIS for medlemmer af Ølsted Skateboard Forening.

For alle andre:

Seniors: 30,- Dkk pr lektion (alle på 15 år og over)

Juniors: 15,- Dkk pr lektion (alle på 14 år og under)

Vores trænere:

Alle vores trænere er selv skateboarders og har selv lært at skate gennem råd og vejledning fra andre skatere, vi vil derfor prøve at formidle denne kundskab gennem inspiration på baggrund af den enkeltes niveau med individuelle øvelser sammensat ud fra sværhedsgrad.