CoronaIdeer

Mens vi venter på samfundet åbnes mere op!

Af Tjan, d. 15/1-21:


Corona/Covid-19 situationen ser ud til at have bidt sig fast og er den nye ”normal”.

Og specielt med de nye varianter/mutationer må vi desværre forvente at der kan gå lang tid før skoler, fritids tilbud, indendørs idræt og flere end 5 samlet i det offentlige rum igen bliver en realitet.


Hvad kan vi så gøre imens? For vi vil jo gerne skate!

Formanden for Skateboard komiteen under DIF, Carlos Veloso-Strange, har tidligere været ude med anbefalinger om at skate små hemmelige spots med en fast lille gruppe nære venner.

Dette er helt i tråd med regerings og sundhedsmyndigheders råd og er en tanke der nemt kan følges!


Parkeringskældre rundt om i landet bruges allerede flittigt og hvis I støder på andre skatere sådanne steder, så forsøg at aftale Jer ud af at benytte faciliteterne samtidig så I alle kan få glæde af mulighederne, men samtidig overholder forsamlingsloftet på 5 personer i det offentlige rum.


Lav dine egne ramper og abstacles.

Jeg lavede for mange år siden en serie tegninger til billige obstacles som nemt kan bygges over et par paller med hjælp af 1-2 krydsfinerplader, nogle lægter og et par vandrør eller vinkel jern.

Disse små obstacles og ramper kan bygges for få midler, de er transportable og kan derfor slæbes frem når man vil skate og fjernes igen når man er færdig.

Der kræver selvfølgelig at der tørt og at der ikke ligger sne eller is der hvor man vil skate, men fordi disse obstacles kan stå i tørvejr mens man venter på vejen bliver tør udvides muligheder for en session selv om det er vinter.


Tegningerne og ideer herunder er alle mine egne og er til fri afbenyttelse :) 

stdkasse3d
trappe
trappearb
nyfunbox
funboxlille
jumpboxlille
jumpboxlillearb
lillesjovting3d
lillesjovting
flyouttegning
flyouttegningdownload