Skate Bestyrelse

WWW.OLLIESTEDET.DK - Den U-officielle hjemmeside for og af aktive brugere af skatehallen.

Fordeling af bestyrelses poster efter den

stiftende generalforsamling:


  • Formand: Christian "Tjan" Nymand.
  • Kasser: Mikkel Mathiessen.
  • Revisor: Patrick Schouw
  • Menig: Adrian Willert
  • Menig: Mathias Claesson
  • Suppliant: Anders Elgaard Voss.
  • Suppliant: Franz Geisler


Bestyrelsen består af en fornuftig blanding af både ældre og unge aktive skatere for hvem skatehallen Olliestedet har været fast samlingspunkt gennem mange år.


Christian "Tjan" Nymand, Mikkel Mathiessen og Franz Geisler er på valg til førstkommende ordinære generalforsamling i 2020, mens Patrick Schouw, Adrian Willert, Mathias Claesson og Anders Elgaard Voss er på valg til ordinær generalforsamling i 2021

Præsentation af bestyrelsens medlemmer:

Christian "Tjan" Nymand: Alder: 50. Har skatet on and off siden 1985.

Lokal tilknytning til Ølsted siden fødsel: Mine forældre købte sommerhus i St. Havelse Strand i 1965. Hang ud i krydset ved telefonboxen i Ølsted samt skatede på P-pladsen v. kirken i mine teenage år, lavede en demo til åbningen af den minirampe der stod i hjørnet af det der i dag er træningsbanen for fodboldklubben - Det var til en byfest hvis jeg ikke husker helt galt.

Begyndte at bruge Olliestedet i begyndelsen af 2003 og afholdt den første Olliestedet Open i efteråret samme år, stod for den første bruger-byggede obstacle i 2004 og de mange efterfølgende projekter, senest den store renovering og ombygning der var færdig i 2010, har siden renoveret, vedligeholdt og rengjort i hallen når jeg mente der var behov.

Arbejder med returlogistik og kunde service som Nordisk mellemleder for Garmin Nordic A/S 

Mikkel Mathiessen: Alder: 43. Har skatet siden 1986.

Startede på Rulleskøjter, men skiftede senere til skateboard og var en af initiativtagerne til Skævinge Skateboard Forening der stod for opstæning af ramper ved hallen i Skævinge.

Senere forfulgt en karriere på rulleskøjter indtil han i 2003 "så lyset igen" og begyndte at benytte Olliestedet. Var en af de bærende kræfter i Banana Crew der var med til at renovere Olliestedet gennemgribende i 2008-2010 derudover medstifter af BNA da forretningen blev stiftet i gågaden i Frederiksværk.

Er også aktiv på Surfboard, Skimboard, Snowboard og mange forskellige discipliner på skateboard, bla habil downhill longboarder.

Arbejder i dag som Storemanager i en lokal actionsport forretning. 


Patrick Schouw: Har skatet siden 

Adrian Willert: Alder 17. Har skatet siden 2016.


Mathias Claesson: Alder 19. Har skatet siden 2012.


Anders Elgaard Voss: Har skatet siden

Franz Geisler: Har skatet siden

Olliestedet: Præstebrovej 20, 3310 Ølsted

Kontakt:

webguru@olliestedet.dk